Essentials

Meta

Pages

Categories

 • Категории

 • Календар

  януари 2021
  П В С Ч П С Н
  « юли    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031

ЕКИП

От създаването си преди близо 11 години до днес “ ПЪТПРОЕКТ 2000 “ ООД работи най-активно в областта на проектантската дейност и инженеринга. Управител на фирмата е инж. Любен Симеонов, с огромен дългогодишен опит в областа на транспортното проектиране, заемайки редица ръководни постове. Проектантския колектив се ръководи от ръководителя на ателие, инж. Йордан Прашанов,  с дългогодишен опит в проектирането на обекти от транспортната инфраструктура.
Фирма “ ПЪТПРОЕКТ 2000 “ ООД разполага с екип от високо квалифицирани проектанти в областта на транспортното строителство, транспортни съоръжения и конструкции, геодезия и архитектура. Всички те са с лиценз за пълна проектантска правоспособност, съгласно изискванията на МРРБ. В своята многостранна дейност фирмата се подпомага от опитни икономисти и секретар-администратор.
За качественото и срочно изпълнение на своята дейност, фирмата разполага със съвременна компютърна и офис техника, геодезическа апаратура, и GPS техника. Опитноста и квалификацията на персонала е отлична предпоставка за коректното изготвяне и предаване в срок на проектите. Екипноста и прекрасните взаимотношения между колегите, създава необходимата работна атмосфера за изпълнение на възложените им задачи.
Фирмата има проектирани и изпълнени редица обекти от републиканската пътна мрежа, паркове, детски площадки и мн. други по програми от европейския съюз, както и финансирани от държавата.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.